Wednesday, 5 November 2014

Segmen : Blogwalking By DayangDeno #2

Assalamualaikum.

Hai korang. For the first time aku ikut segmen blogwalking. Selama ni merangkak je jenguk blog setiap orang semata-mata nak blogwalking. Then aktiviti tu stuck sebab aku kena hadap dewan peperangan maut atau lebih dikenali sebagai PT3. Hahaha..



Cara penyertaan dia mudah je, awak..

1. Follow blog DayangDenoLike fanpage -->> dan Add To Circle Google+ DayangDeno
2- Tajuk entri bebas je. Entri pun bebas ^_^ 
3- Copy banner di atas dan linkkan ke entri ini
4- Publish dan paste link penyertaan anda di ruangan komen.
5- Dua peserta bertuah bakal menerima doodle art 
6- Pemenang akan dipilih melalui Random.org :)


Serius, doodle by Dayang Deno ni sangat lah comel sampai nak menitis air matas uolss.. Harapnya terpilih :D

Hari ni nak bomb sikit blog. Post banyak-banyak. Al-maklumlah, wifi office ayah kan lajuu :')

Till then. Jemput join! :)

6 comments:

  1. salam dn slmt pgi !! good luck// jln2 blogwalking dan smbil follow blog yg sy belum follow :)
    Follower ke-120 sini :)

    http://mamanautokou.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Salam. Mia datang dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2014/11/segmen-blogwalking-by-dayangdeno-2.html

    - Mia Liana -

    ReplyDelete
  3. singgah dari segmen yang sama n follow (^_^)

    ReplyDelete
  4. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  5. singgah dari segmen yg sama..done follow..
    http://kisahkita-story.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-by-dayangdeno-2.html

    ReplyDelete
  6. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-by-dayangdeno-2.html

    ReplyDelete